DESCRIERE
Format A4 dimensiune 20/30cm
La cele imprimate pe icing nu se foloseste gel ,ci doar se aseaza pe o crema de unt sau se intinde un strat subtire de unt pe spatele acesteia
Se recomanda aplicarea vafei pe suprafete netede si cat mai drepte si, de asemenea, in loc de frisca, se recomanda acoperirea tortului (acolo unde vine vafa) cu pasta de zahar sau glazura de ciocolata.
Gelul se aplica prima data pe spatele imagini, se aplica un strat subtire de gel neutru. Gelul este bine sa fie rece (sa fie tinut la frigider pana fix inainte de folosire).
Peste vafa se toarna, de asemenea, un strat subtire de gel neutru (vafa trebuie sa fie prinsa intre 2 straturi de gel neutru) si puteti folosi o pensula de silicon sau o spatula pentru a intinde mai usor gelul pe deasupra vafei.
Gelul va ajuta la protejarea vafei, a culorilor, ofera un aspect mult mai frumos si lucios vafei si o inmoaie fix cat trebuie.
Gelul se pastreaza in frigider iar vafele la loc racoros si mai ales fara lumina soarelui (pentru a preveni decolorarea accelerata) - la presat intr-un caiet de exemplu.